top of page
Eenden Over the Lake
AEnB2UpT7orrGxxPxcGLAcJ-838m8fM0Tfj5d1AttKX9OnTeNb2yuqE-ubTUELYlCP3Ka9IUkRB-Bz1qVEgrIyKNnI

Wat anderen zeggen

"Maaike is een resultaatgerichte, gedreven persoon met altijd

aandacht voor de mens. Moeilijke situaties ging Maaike in haar werk niet uit de weg, maar pakte ze op. Ontwikkeling en verdieping staan bij haar hoog in het vandel. De trainingen die ze gaf, gericht op leren van praktische en sociale vaardigheden( vanuit o.a. gedragstherapie)  waren altijd met oog voor detail en sfeer en uitstekend verzorgd in voorbereiding en inhoud."

(Niels, directeur Stichting Wijkwerk)

"Het coachtraject vond ik waardevol het heeft mij goede inzichten gegeven rondom leefstijl, houding, gedrag en voeding en een stuk rust. De gebruikte methodieken sloegen aan bij mij( o.a. Ret). Maaike is een ervaren coach, prettig als gesprekspartner, flexibel in haar gesprekstechnieken en een ander in zijn waarde latend."

(Ron, senior medewerker UWV, 61 jaar, Integraal Leefstijlcoach traject).

Leergierig, doet met passie haar werk, neemt de tijd voor een klant om tot een passend advies te komen, met leefstijl invloeden, houdt goed overzicht in de winkel, een fijne collega om mee te werken in de winkel. 

(Collega Erica Natuurdrogist).

"Proactief, helder, professioneel, aandacht voor de mens, kundige adviseur inzetbaarheid, goede sparring partner." 

(Directeur schoonmaakbedrijf).

Maaike is ambitieus, nieuwsgierig, trouw en eerlijk. Ik heb haar leren kennen als een "gezond zakelijk" persoon. Voor haar is het belangrijk een leven te leiden met betekenis en zingeving.

(Jeroen, goede vriend, hulpverlener, coach en ervaringsdeskundige)

"Dankjewel voor je fijngevoeligheid, je wijze woorden en goede begeleiding."

(Lidewij, zorgmedewerker, traject Bedrijfsmaatschappelijk werk)

"Ik heb de gesprekken als zeer waardevol ervaren. Ik starte het traject vooral boos en gefrustreerd over situaties waar ik weinig invloed op had. Je hebt mij laten kijken naar mijzelf, ik kreeg goede tips makkelijk toe te passen in de praktijk. Je luisterde en voelde mij ontzettend goed aan."

(Astrid, verpleegkundige, BMW traject)

bottom of page