Wat zeggen anderen

"Maaike is een resultaatgerichte, gedreven persoon met altijd

aandacht voor de mens. 
Moeilijke situaties ging Maaike in haar werk niet uit de weg, maar

pakte ze op. Ontwikkeling en verdieping staan bij haar hoog in het vandel.

De trainingen die ze gaf, gericht op leren van praktische en sociale vaardigheden( vanuit o.a. gedragstherapie)  waren altijd met oog voor detail en sfeer en uitstekend verzorgd 

in voorbereiding en inhoud." (Niels, directeur Stichting Wijkwerk)

"Het coachtraject vond ik waardevol het heeft mij goede inzichten gegeven rondom leefstijl, houding, gedrag en voeding en een stuk rust. De gebruikte methodieken sloegen aan bij mij( o.a. Ret). Maaike is een ervaren coach, prettig als gesprekspartner, flexibel in haar gesprekstechnieken en een ander in zijn waarde latend." ( Ron, senior medewerker UWV, 61 jaar).

Maaike is ambitieus, nieuwsgierig, trouw en eerlijk. Ik heb haar leren kennen als een "gezond zakelijk" persoon. Voor haar is het belangrijk een leven te leiden met betekenis en zingeving.

Jeroen, goede vriend, hulpverlener, coach en ervarings

deskundige)

Leergierig, doet met passie haar werk, neemt de tijd voor een klant om tot een passend advies te komen, met leefstijl invloeden, houdt goed overzicht in de winkel, een fijne collega om mee te werken in de winkel. ( Collega Erica Natuurdrogist).

"Proactief, helder, professioneel, aandacht voor de mens, kundige adviseur inzetbaarheid, goede sparring partner." (Directeur schoonmaakbedrijf).

"

Leefstijl, voeding & vitaliteit

Contact

Phone: +31 ( )6 10366641 e: Maaike@balanswerkt.nl                                   NL19ASNB0783216165                                                KVK 77175727   Btw-Id NL003164580B90

Balanswerkt.nl

* Privacyverklaring

​​

Leefstijl coaching vindt plaats op locatie in mijn spreekkamer te Nijmegen of wandelcoaching in Nijmegen. Als ook op locatie te Zwolle. Ook video bellen is mogelijk. Ook werk ik op locatie van de werkgever.

Door het invullen van het contactformulier geef je Maaike de Heij, leefstijl coach en trainer toestemming om gegevens over jou te verwerken.​ Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet uitgewisseld aan derden. Je mag jouw toestemming voor gegevensverwerking op elk moment intrekken. Lees ons privacy en cookie statement.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Balanswerkt.nl

 Proudly created with Wix.com