top of page

Een nieuwe levensfase/ De Baby bubbel.
Een nieuwe levensfase gaat voor mij starten. Mijn werk in het ziekenhuis is al klaar en mijn verlof officieel begonnen. Nog wat laatste dingen volgende week afronden voor Balanswerkt.nl en dan kan mijn zwangerschapsverlof echt beginnen!


Wat een mooie reis was het al tot nu toe het zwanger zijn en de aanloop daar naar toe.

En wat kom je allemaal tegen van jezelf, interessant maar soms ook zeker confronterend. Ik/ We verheugen ons op deze nieuwe fase maar het is natuurlijk ook spannend maar we gaan vol nieuwsgierigheid alles aan.

Zwanger zijn eigenlijk zo normaal zoals ik soms hoor maar tegelijkertijd zo bijzonder en voor mij ook echt een reis naar binnen. Nieuwe keuzen maken, geconfronteerd worden met allerlei meningen en dan heb ik het nog niet over alle geboorte professionals helpend en niet helpend.

Maar bij alles in ons achterhoofd, we blijven ons eigen pad volgen en ik vaar goed op mijn gevoel en intuïtie. Een groot geschenk en dat heb ik de afgelopen jaren als professional en mens meer mogen ontwikkelen. En neem ik zeker ook mee in mijn werk als holistisch werkend professional.

De maanden augustus, september en oktober ben ik niet beschikbaar en bereikbaar. Ik keer mij volledig tot mijzelf en de cirkel die steeds kleiner wordt in mijn ogen vrij normaal richting de bevalling.

Eind oktober kijk ik verder hoe ik erbij zit en hoe ik mij voel en wat voor werk ik weer aanneem.

Neem een kijkje op mijn website ook bij kopje: Holistische Coaching Kinderwens/ Zwanger | Balanswerkt

Ik kan veel voor je betekenen op dit terrein.


Maar voor nu zal ik minder of nauwelijks online zijn en mij richten op de voorbereiding van de geboorte van ons mooie kindje.


97 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page