Zoeken

Wat is een natuurkapper?

Bijgewerkt: 4 jun 2020

Hou je van natuurlijke producten? En wil je liever geen troep op je huid of haar? Ga dan eens naar de natuurkapper.


Deze powervrouw is Evline, ze runt de natuurkapper Green Charms in Nijmegen. Dit is niet zomaar een kapsalon. Natuurlijke producten en kleuring met Henna staan voorop naast veel persoonlijke aandacht van een alleskunner. Verwacht geen standaard kappers praatjes bij Eveline. Ze heeft op verschillende plekken in de wereld gewerkt en ze is o.a. ook bezig met gezonde voeding. Dat maakt het in de stoel zitten bij haar extra aangenaam.

“ - Met Henna kun je je haar niet alleen rood kleuren, zoals vaak wordt gedacht."

Neem een kijkje op haar website, greencharms.com28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Leefstijl, voeding & vitaliteit

Contact

Phone: +31 ( )6 10366641 e: Maaike@balanswerkt.nl                                   NL19ASNB0783216165                                                KVK 77175727   Btw-Id NL003164580B90

Balanswerkt.nl

* Privacyverklaring

​​

Leefstijl coaching vindt plaats op locatie in mijn spreekkamer te Nijmegen of wandelcoaching in Nijmegen. Als ook op locatie te Zwolle. Ook video bellen is mogelijk. Ook werk ik op locatie van de werkgever.

Door het invullen van het contactformulier geef je Maaike de Heij, leefstijl coach en trainer toestemming om gegevens over jou te verwerken.​ Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet uitgewisseld aan derden. Je mag jouw toestemming voor gegevensverwerking op elk moment intrekken. Lees ons privacy en cookie statement.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Balanswerkt.nl

 Proudly created with Wix.com